VUUR BBQ boek van Steven Raichlen
VUUR van de barbecue-boeken van Steven Raichlen zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht! Lees meer
Van de barbecue-boeken van Steven Raichlen zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht!
Een opwindend nieuw boek van dé barbecue-goeroe uit Amerika. Steven Raichlen combineert in zijn nieuwste boek Vuur de beste technieken met eeuwenoude tradities in 100 recepten vol krachtige smaken waarmee je je barbecuegerechten een turboboost geeft. Til je barbecuegerechten naar een hoger niveau met perfect gemarineerde en gegrilde tomahawksteaks, drooggepekelde filet mignons, geschroeide porterhouse-steaks en de beste bereiding van T-bones. Leer hoe je in bier gepekelde bloemkool aan een draaispit roostert. Bereid een kalfskotelet in rozemarijnkorst met een gasbrander. Gril mosselen in gloeiend hooi, maak gepeperde kip op een zoutsteen en bereid zalmsteaks met een kruidenkorst op een schep. Van ontbijtjes tot cocktails en van groenten tot nagerechten – dit boek bewijst dat vuur, en begrijpen hoe je het beheerst, alles lekkerder maakt.
Heb je een vraag over dit product?
We helpen je graag. Stuur ons direct een email met vraag of opmerking.