Je beoordeling toevoegen
Hete kolen compleet- grillen & koken met een kamado BBQ boek
Hete kolen compleet- grillen & koken met een kamado BBQ boek
€32,00
niet op voorraad
Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green
Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete ko
Lees meer
Beschrijving
Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green
Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete kolen en Hete kolen - het receptenboek, behandelt niet alleen de nieuwste technieken, maar biedt ook originele en verrassende recepten voor vlees, groenten en zelfs zoete gerechten. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas geven in Hete kolen compleet up-to-date uitleg voor elk merk kamado,
vijf nieuwe kooktechnieken en twintig nieuwe recepten. Hete kolen compleet is
de nieuwe bijbel voor zowel beginnende als gevorderde kamado-koks.
Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur.
Sinds 2007 is hij eigenaar van Het Kookvuur, een bedrijf dat zich bezighoudt
met catering, demonstraties en workshops met kamado's. Leonard Elenbaas
is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Egg
op locatie van het Westland tot in Azië.
Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete kolen en Hete kolen - het receptenboek, behandelt niet alleen de nieuwste technieken, maar biedt ook originele en verrassende recepten voor vlees, groenten en zelfs zoete gerechten. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas geven in Hete kolen compleet up-to-date uitleg voor elk merk kamado,
vijf nieuwe kooktechnieken en twintig nieuwe recepten. Hete kolen compleet is
de nieuwe bijbel voor zowel beginnende als gevorderde kamado-koks.
Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur.
Sinds 2007 is hij eigenaar van Het Kookvuur, een bedrijf dat zich bezighoudt
met catering, demonstraties en workshops met kamado's. Leonard Elenbaas
is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Egg
op locatie van het Westland tot in Azië.
Heb je een vraag over dit product?
We helpen je graag. Stuur ons direct een email met vraag of opmerking.