Messen scherp houden door ze te slijpen en aanzetten
Om fijn en veilig te kunnen snijden is het noodzakelijk om je messen goed te onderhouden. Door ze altijd na gebruik op de hand af te wassen & direct te drogen en netjes op te bergen blijven ze langer scherp. Wanneer het scherpst van de snede bramen vertoont wordt het tijd om je mes aan te zetten, dit is doorgaans een dagelijkse bezigheid. Je messen slijpen kun je het beste 1-2 x per jaar (laten) doen. Natuurlijk kun je dit ook zelf doen met een messenslijper.
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Na het slijpen met de HORL® wetstenen fijn en extra fijn, kan je gebruik maken van de HORL® Kagami. Dit het mogelijk om een ongelooflijke scherpte te bereiken die zowel optisch als meetbaar nieuwe normen stelt. We gaan naar Lees meer
Na het slijpen met de HORL® wetstenen fijn en extra fijn, kan je gebruik maken van de HORL® Kagami. Dit het mogelijk om een ongelooflijke scherpte te bereiken die zowel optisch als meetbaar nieuwe normen stelt. We gaan naar
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime
Deliverytime