Niet twijfelen maar gewoon maken, dit is namelijk super easy & super lekker, ik durf zelfs te zeggen ULTIEM lekker! Met onderstaande ingrediënten kun je 4 tot 8 gasten héél blij maken.
Ingrediënten
- 1 Turks brood
- 800g Flat iron steak (Angus) -> verkrijgbaar in de winkel
- 80g cherry tomaten, in vieren
- 50g zongedroogde tomaten, in stukjes
- 50g rucola
- 60g cocktailsaus
Bereiding
Verwarm je BBQ tot 250ºC indirect. Grill het brood kort op de BBQ. Laat even afkoelen. Grill de steaks tot een kern temperatuur van 52ºC. Laat afgedekt 5-10 minuten rusten. Snijd het brood open, verdeel de salade erover. Snijd het vlees in dunne plakjes en leg op de salade. Verdeel wat saus erover en leg de andere helft van het brood erop. Snijd in 4-8 stukken en serveer.
Geniet!
!! Post jouw BBQ foto, tag @bbqshoplimburg of gebruik #bbqshoplimburg !!